Pravno obvestilo

Pogoji za uporabo spletnih strani www.mlin-korosec.si

Te spletne strani so oblikovane z namenom omogočiti splošne informacije o družbi Mlin Korošec d.o.o. in njenem poslovanju ter določene informacije v zvezi z njenimi prodajnimi proizvodi in storitvami. Zato vas prosimo, da natančno preberete te pogoje za uporabo, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na ta pravila.

Družba Mlin Korošec d.o.o. ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti družba Mlin Korošec d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Družba Mlin Korošec d.o.o. ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih in zato ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije tretjih.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke Mlin Korošec d.o.o. ali pa ima Mlin Korošec d.o.o. pravico njihove uporabe, oz. so v lasti njihovih pogodbenih partnerjev.

Čeprav je in bo družba Mlin Korošec d.o.o. s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju teh spletnih strani storila vse, da bi se prepričala, da so informacije na teh spletnih straneh res točne in podatki ažurni, za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Družba Mlin Korošec d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da kadar koli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršen koli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vse pravice pridržane,
Mlin Korošec d.o.o.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev