Pšenična ostra moka:
Pšenična ostra moka je največkrat uporabljena moka v gospodinjstvu, nenadomestljiva je pri pripravi rahlih piškotov, domačega biskvita, palačink, žličnikov in pri zgoščevanju različnih omak. |
Pšenična gladka moka
Pšenična gladka moka mora biti pri roki takrat, ko boste pripravljali različne vrste kruha ali vzhajano testo za kolače, sladice in vlečeno testo. |
Pšenična posebna moka
V gospodinjstvu je primerna za najrazličnejše namene (potice, krofi, palačinke, zavitki, pice). |
Pšenična polnozrnata moka
Poznana tudi pod imenom graham moka, je pa to moka iz celega pšeničnega zrna, zato vsebuje veliko vlaknin. |
Pšenična moka TIP 850
Krušna moka je polbela moka, ki se uporablja za peko temnejšega kruha. |
Pšenični zdrob
Uporabljate ga lahko za pripravo različnih prilog. |
Pšenična krmna moka
Namenjena je kmetovalcem, za prehrano živali. |
Pšenični otrobi
Pšenični otrobi so namenjeni predvsem prehrani živine. |